Serpentin krystallen

25,00 DKK

Krystallen Serpentin

Krystallen Serpentin bringer følelsesmæssig balance og er en super krystal til meditation. Stol på din serpentinér krystal at den vil udføre sit job, fordi den “vil” beskytte din ryg fra dag et.

Den her har også en utrolig styrke : Dalmatinerjaspis

 

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1013 Kategorier: ,

Beskrivelse

Serpentin krystal din ven.

Serpentin krystal bringer følelsesmæssig balance, styrker psykiske evner og tiltrækker kærlighed og velstand. Kan bruges til at øge kundalini energien idet den letter stigningen ved at åbne en vej der nedsætter ubehag.

I vores kaotiske og ufuldkomne verden er det let at bebrejde andre, når livet ikke går som planlagt. Derfor skal denne serpentin krystal altid være i din førstehjælpskasse. Den levende og intuitive energi fører dig forsigtigt mod dit sande formål i livet, ved at give dig visdom til at tage ansvar for dit liv. I stedet for at overlade skæbnen til tilfældighederne, øger denne serpentiner krystal din vibration.

Slangenes medicin betragtes som magisk, især blandt gamle healere, der brugte denne serpentiner krystal som modgift for dødbringende slangebid. I krystal healing har den også en ekstrem kraftig helbredende energi, som skaber et energetisk og beskyttende skjold omkring kroppen. Når du føler dig tryg og beskyttet, giver den dig herefter frihed og sikkerhed, DEN du har brug for til at “Skinne” af kærlighed og lykke.

Denne serpentiner minder dig om at vi kan nå stjernerne, fordi alles indre barn kender deres sande formål i livet. Selvom dine drømme er blevet begravet af samfundsmæssige forventninger og krav til voksenalderen, virker denne serpentiner som katalysator til at frigøre dig fra samfundets tøjler og selvpålagte begrænsninger.

Serpentin krystallen

En nem måde at have konstant adgang til dine kraftfulde helbredende vibrationer, er ved at bære en Serpentin på dig. Til at manifestere den indre styrke, der er nødvendig for at følge dine drømme. Hver gang du kigger på den, husk da at den altid passer på din ryg, selvom der er “rovdyr”, der lurer i græsset, klar til at kaste en skygge på dit lykkelige sted.

En effektiv måde at kanalisere med denne serpentin på er gennem meditation. For når det kommer til regenerativ helbredelse for krop sind og ånd, er krystaller som gelé for sjælen.

Når du sidder stille med stenen og giver den en bestemt intention, bliver stenen meget mere end blot blændende for øjet, og den har nu en personlig betydning, som du kan “kalde” på, når du har brug for dens karakteristiske helbredende egenskaber. Stol på din serpentin krystal at den vil udføre sit job, fordi den “vil” beskytte din ryg fra dag et.

Når det kommer til dit hjerte og sjæls sundhed og lykke, skal du med denne krystal ikke lade nogle slanger i din “have” skræmme dit indre barn. Hjælp af denne Serpentin´s energi, bekæmpes slangebid på et fysiologisk og psykologisk niveau, samtidig er det en af ​​de stærkeste krystaller til omdannelse af negativitet til en smuk genfødsel af ånden.

Stenen hjælper ved parasitangreb, diabetes og udrenser gift. Kaldes også ny jade.

Læs om meditation her: Meditation 

Er du medlem af Pilos kundeklub?  Kundeklub

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.