Shamanisk tromme i læder og træ

499,00 DKK

Shamaniske tromme i læder

Brugen af bl.a. shamantromme og rasle er en måde, hvorved man kan skifte bevisthedstilstand og komme i kontakt med kraftdyr og åndelige hjælpere. Indenfor den shamanistiske praksis, herunder shamanrejser, shamanistisk healing ceremonier og ritualer er disse shamanistiske redskaber atter blevet aktuelle, i bestræbelsen på at få en bedre kontakt til sig selv, åndelige guider og naturen omkring os.

H20cm x B20cm x D6cm håndlavet på Bali

Der er ca 10 dages levering på denne vare – send mig en besked inden bestilling tak

Tilbage til : Forsiden af shoppen

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9455 Kategorier: ,

Beskrivelse

Shamanisk tromme i læder og træ

Shamanisk tromme – shamaniske sang og shamanistisk dans er nogle af de redskaber som shamaner ledsaget af deres kraftdyr . hjælpeånde og åndelige vejledere bruger i den spirituelle verden.

Shaman kommer fra Sibirien hvor det betegnede en personens evne, til at foretage sjælerejse og dermed være formidler mellem stammen og åndeverden.

I det animistiske samfund anså alt for at være levende og for at have en sjæl. Lyde fra trommer fløjter eller en trædidgeridoo er også meget brugt til disse ceremonier

Et gennemgående træk, som kan spores blandt naturfolk jorden over, var oplevelsen af en anden virkelighed delt i tre verdener. Underverdenen hvor shamanen søgte kraft, kraftobjekter og kraftdyr.

Mellemverdenen som var det sted menneskerne levede, – oplevet gennem en shamanistisk bevisthedstilstand. Oververdenen hvor shamanen kunne søge visdom og visioner om fortid nutid og fremtid.

Af de mere kendte skal nævnes den indianske kultur, hvor en medicinmand tog sig af balancen mellem  mennesket og  åndeverdenen. – Det eskimoiske folk og deres angákoq, åndemaner som med tromme og sang arbejdede sig op til en ekstase der kunne føre ham på ånderejse. –

Det samiske folk og deres noaide som med sin runebom foretog trommerejser og det nordiske folk, hvor vølven med sin sejd skuede ind i det skjulte.

Brugen af bl.a. shamantromme og rasle er en måde, hvorved man kan skifte bevisthedstilstand og komme i kontakt med kraftdyr og åndelige hjælpere.

Indenfor den shamanistiske praksis, herunder shamanrejser, shamanistisk healing ceremonier og ritualer. Disse shamanistiske redskaber atter blevet aktuelle. I bestræbelsen på at få en bedre kontakt til sig selv, åndelige guider og naturen omkring os.

H20cm x B20cm x D6cm håndlavet på Bali

I åndeverdenen kan vi hente ”kraft” (livsenergi) og her holder vores spirituelle lærere og skytsånder, også kaldet kraftdyr til. … Det er sådan “shamanen” arbejder – ved at bede om hjælp og være i god kontakt til sine åndefæller.

Gennem blandt andet trommerejser, er det muligt at finde sit kraftdyr.

Kraftdyret er din vejleder, beskytter og ven på den anden side af det vi kalder den normale bevidsthed. På den anden side af “den normale bevidsthed” er det muligt at kommunikere gennem både tale og tanker med de væsner man møder.

Ved mødet med dit kraftdyr, kan det anbefales at kommunikere om hvad der skal til for at ære forbindelsen mellem jer. Betragt forbindelsen som var det et normalt venskab mellem mennesker.

Hvad de specifikke kraftdyr betyder kan kun beskrives generelt da forbindelsen til dem er personligt og forskelligt fra person til person. Vores liste over kraftdyr kan aldrig blive en komplet beskrivelse af alle dyr og alle deres aspekter. Tag beskrivelsen som et hint i kraftdyrets retning og send gerne et bidrag såfremt du ligger inde med viden på dette område.

Trommegruppe

Mange mødes til trommegrupper – Man kan blive undervist, mødes og støtter hinandens shamanistiske praksis. Søg i lokale shamanistiske kredse med kælenavnet ”Trommegrupper”.

I Trommegruppen kan I både lave seriøs træning, kraftfuldt arbejde – og hygge. Nogle grupper mødes én til to gange om måneden, andre satser mere på ceremonier omkring naturhøjtiderne. Der er både åbne grupper og lukkede ”familie”grupper.

Video lånt fra youTube –

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.