Smudge stick hvid salvie mini

39,00 DKK

Hvid salvie

Hvid salvie fra bjergene i det sydlige Californien er en bredbladet salvie, der er værdsat for sin stærke aroma. Den er unik blandt alle salvier i verden. Der er tale om vildtvoksende planter, som indsamles ved håndkraft. Det er et fint gammelt håndværk at binde de smukke bundter. Vi har en skøn Abeloneskal  du kan lægge den i efter røgelse

Se det store udvalg af røgelse her: Røgelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 068 Kategorier: ,

Beskrivelse

Smudge stick hvid salvie mini.

Hvid salvie fra bjergene i det sydlige Californien er en bredbladet salvie, der er værdsat for sin stærke aroma. Den er unik blandt alle salvier i verden. Der er tale om vildtvoksende planter, som indsamles ved håndkraft. Det er et fint gammelt håndværk at binde de smukke bundter.

Indianernes form for røgelse. Et bundt af hvid salvie tændes – ilden pustes ud, så bundtet kun gløder og afgiver røg ligesom en almindelig røgelsespind – og lægges i et ildfast fad eller lignende. Lille bundt velegnet til engangs-brug.

Kan dog slukkes ved at trykke gløderne mod fadet og kan så tændes igen en anden gang brug evt den smukke abeloneskal Abeloneskal

Renselse med hvid salvie tilbyder fordelene at du kan rense dig og dine omgivelser, bandlyse negativ energi og / eller enheder, rydde hjemsøgt rum/huse og afslappe og beroligende mennesker og kæledyr.
Smudging er det fælles navn givet til en kraftfuld udrensnings teknik fra de Native Nordamerikanske traditioner.

Smudging fjerner negative energier og genoprette balancen.

Den renser dig selv og dine omgivelser ved hjælp af simple ritualer og ceremonier.

I tusinder af år har Smudging været en del af indiansk tradition, men nu er denne praksis bliver langt mere udbredt.

Smudge stick hvid salvie mini  kan fremme ens omgivelser til i et beroligende fristed – et sted for fornyelse og øget lykke. Man kan føle sig hel høj – fri og glad efter en rensning.

Brug også Hvid Salvie til rensning, samt at oplade dine nye og gamle krystaller så de kan blive fyldt med gode energier.

Længde ca. 10 cm – vægt ca. 25 gram

Naturlig røgelse fremstillet af ren hvid salvie

Røgelse til mange formål – Efter en travl dag, kan det være tiltrængt med lidt afslapning. For dig der er på udkig efter en afslappende behandlingsform kan røgelse have beroligende effekt. Få en dejlig afslappende atmosfær i dit hjem med skønne aromaer og dufte.

I ældre tid anvendte man røgelse udendørs eller i hytter til bla cermonier – visioner eller udrensning. I dag er røgelse primær funktion at være stemmingsskabende. men det også i høj grad til afspænding- afbalancering og inspiration.

Det kan være en trofast ven i ensomme tider. Uanset hvilke tro man har på røgelsens egenskaber, man vil oplever fred og ro omkring sig – følelsen af frihed og overskud. Selv i små mængder kan det virke befriende – man kan kalde det magisk medicin.

Det har i århundreder været anvendt for at sprede velduft i kirker, templer og i hjemmet. Ordet røgelse blev i begyndeslsen anvendt som betegenelse for visse træers harpiks, men bruges nu mere bredt som en gererel betegnelse for enhver aromatisk substans, der stammer fra tørrede knuste planter.

Hvordan virker røgelse?

Der kan for eksempel bruges røgelse til at slippe af med den negative energi. Forskellige planter og mineraler har en særlig lugt, der forbrændes for at tiltrække god energi til hjemmet. Røgelse kan hjælpe med at rense dit hjem for dårlig energi, så du kan komme tilbage til at leve i et roligt, harmonisk rum.

Hvad er røgelse godt for?

En vigtig bestanddel i røgelse er virak – også kaldet olibanum, som er dets latinske navn. Dette er en velduftende, gummiagtig harpiks fra træer i Boswellia- familien. Harpiksen er også blevet brugt som parfume, værn mod sygdomme eller medicin mod sår og til balsamering. I dag bruges virak meget i aromaterapi.

følg mig på Facebook:Facebook

 

Røgelse salvie

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.