Tilbud

Vægtæppe med storby 130×150 cm

199,00 DKK 149,00 DKK

Vægtæppe med storby

Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Tæppet måler 130x150cm og vejer 300g ny forbedret kvalitet.

Se de andre her – 

https://pilos.dk/k/vaegtaeppe/

 

1 på lager

Varenummer (SKU): 64 Kategori:

Beskrivelse

Vægtæppe med storby

Skab et unikt udtryk i boligen med et moderne vægtæppe, 2020 ny trend hvor du hurtigt kan skal et nyt tema eller en ny stemning. Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Tæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Efteråret er på vej, og for mange af os betyder mere tid indendøre. Tid til ro, fordybelse og hyggelige stunder med de nærmeste i den trygge base derhjemme.

Elsker du – som de fleste – at skabe den helt rette “hule”-stemning i boligen, når årstiden og farverne i naturen skifter, er der masser af skønne muligheder med sådan et vægtæppe.

Vægtæppets glade farver, vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det giver et modernet look i alle rum. 

Pynt nemt op i din stue med dette smukke tæppe. Følg med den nye trend hvor man hurtig kan ændret et rum.

Vægtæppe med mandala måler 130×150 cm vejer 300g og lavet af polyester.

 

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.