Soyavoks lys i apotekerglas

Soyavoks lys i apotekerglas

Soyavoks lys i apotekerglas er tiltænkt som et dekorativt pyntelys som skaber hygge og god stemning – Brug dem overalt i ind bolig og mærk hvordan hygge spreder sig.

Bemærk at alle Pilos soyavoks lysene er håndlavet så derfor er vægen måske ikke 100% lige og overfalden er måske lidt ujævn da soyavoks er et naturprodukt. Soyavoksen har i sig selv en sødlig og mild duft.

Det spreder lys i mørket og symboliserer sjælens evige flamme der altid brænder – selv i vores mørkeste stunder.

Soyavokslys i apotekerglas fås i 3 forskellige størrelser. Soyavokslys er desuden gode i børnefamilier – ja, og generelt, – da man ikke kan brænde sig på smeltet soyavoks.

Se de andre soyavokslys her: Soyavoks lys

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Soyavoks lys i apotekerglas

Soyavoks er 100% vegetabilsk plantevoks som kommer fra soyabønner. Når soyavoksen brænder udleder det ikke giftige kemikalier som almindelige stearin og paraffin gør.

Jeg bruger eco soyavoks, der er ikke benyttet GMO eller rester af sprøjtemidler. Den udleder ca 80% færre partikler sammenlignet med feks stearin lys. På den måde passer du på miljøet og dit indeklima hjemme. Den som lider af astma el allergi kan godt tåle soyavokslys.

Pilos soyavoks lys er tiltænkt som et dekorativt pyntelys som skaber hygge og god stemning – Brug dem overalt i ind bolig og mærk hvordan hygge spreder sig.

Bemærk at alle Pilos soyavoks lysene er håndlavet så derfor er vægen måske ikke 100% lige og overfalden er måske lidt ujævn da soyavoks er et naturprodukt. Soyavoksen har i sig selv en sødlig og mild duft.

Når lyset har brændt i ca 20 min kan du evt tilføje æteriske olier så ikke kun at lyset tilføjer fantastisk stemning men også en skøn duft. De fleste med astma og allergi kan tåle soyalys.

Soyavoks lys er håndlavet med største omhu, og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance.

Når lyset benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

Fremstillet af bæredygtigt vegetabilsk soyavoks som udleder 80-90% færre sodpartikler end almindelige stearinlys.

Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse.

Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er ren sojavoks og ikke iblandet parafin som indimellem forekommer med nogle typer.

Den her soyavoks er også en kosmetisk kvalitet, der gør den velegnet som erstatning for bivoks i veganske produkter.

Så mere naturligt bliver det ikke.

Brug soyavoks lys til din meditation- levende lys giver et effektivt fokus for din koncentration under meditation. Eksperimenter med forskellige duft og se de forskellige stemninger du kommer i. Du vil bliver mere afslappet så du får mere ud af din meditation.

Det spreder lys i mørket og symboliserer sjælens evige flamme der altid brænder – selv i vores mørkeste stunder.

Feks sandeltræ er ideelt til meditation, da dets fyldige træagtige duft hjælper med til at højne din spirituelle bevidsthed.

Rosmarin og lemongræs er gode til at klargøre sindet og give dig mere energi til brug for studier eller løsning af problemer. Rosmarin kan også hjælpe med at afhjælpe stress og indre ro.

Rose og jasmin forøger dit velvær og stimulerer følelsen af kærlighed og lidenskab. Jasmin er isæt velegnet til at dulme flossede nerver.

Vanilje og patchouli giver dig bedre jordforbindelse og hjælper dig med at tiltrække mere overflod i dit liv. Patchouli er også kendt som elskovs middel.

Brug de æteriske olier i dine soyavoks lys eller soyavoks stykker til dine aromalamper.

 

Soyalys er desuden gode i børnefamilier – ja, og generelt, – da man ikke kan brænde sig på smeltet soyavoks.

 

soyavoks lys

Yderligere information

Soyavoks lys i apotekerglas

120 ml, 180 ml, 60 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.