Tilbud

Soyavoks lys med krystaller

169,00 DKK 129,00 DKK

Soyavoks lys med krystaller

Soyavoks lys med krystaller er håndlavet med største omhu, og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance.

Når lyset benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

190ml.

Jeg benytter bomuldsvæge og ikke trævæge da trævægen kan gøre den flydende voks brunlig hvis man lader lyset være tændt for længe og det er ikke pænt.

Krystallerne kan variere i størrelse måske er der 2 store el måske 10 små 😀

190ml ca 40 timers brændetid

Køb flere og spar penge!

krystaller

Dette her helt neutrale lys har man benyttet en trævæge 😀 tjek det lige ud – Sojavoks uden duft

Ryd
Varenummer (SKU): 28 Kategorier: , ,
KØB FLERE SPAR MERE! 2 stk spar 10% 3 stk spar 15%

Beskrivelse

Soyavoks lys med krystaller, 8 forskellige varianter

Soyavoks lys med krystaller –   8 forskellige varianter- Der er ikke 2 som er ens og de er ikke fremstillet på en fabrik, men håndlavet i fred og ro med god energi , og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance. Lyset dufter vidunderligt naturligt fra soyabønnerne

Når lyset benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

Soyavoks-lys fra Pilos er lavet af 100% vegetabilsk plantevoks, som kommer fra soyabønner. Lysene er bæredygtige uden tilsat kemi og uden tilsat duft.
Soyavoks-lys er plantebaseret og et vegansk alternativ der har den store fordel at de ikke soder og udleder væsentlig færre forurende partikler end feks alm stearinlys.
Vi anvender eco soyavoks. I denne soyavoks er det ikke GMO eller rester af sprøjtemidler.
De indeholder ingen petrokemiske stoffer – parabener eller konserveringsmidler. Soyavoks smelter ved lav temperatur, så får man voksen på sig brænder man sig ikke på samme måde. Soyavoks holder meget længere tid.
Ønsker du en duft kan du tilføje lige netop den æteriske olie du bedst kan lide når lyset har brændt et øjeblik.
Vi laver også soyavoks stykker, som du ligger i skålen på din aromalampe i stedet for vand som fordamper hurtigt. 2 stykker soyavoks holder længe og de hygger helt vildt 😀

Hvis du nyder at sidde ved en hyggelig pejs i kolde dage

Hvis du nyder at sidde ved en hyggelig pejs i kolde dage, vil du helt sikkert elske at bruge træ væge stearinlys. Denne form for lys bruger behandlet træ i stedet for den traditionelle snor eller ledning som sin væge. På grund af dette, når du tænder op et træ væge stearinlys kan du faktisk høre den knitrende lyd og lugte den hjemlig duft ligesom når du brænder logfiler i din arne. At disse stearinlys er ubesværet og sjov. De gør også imponerende endnu billigt gaver til dine kære. Bare følg disse enkle trin til at lave din helt egen træ væge stearinlys.

Pilo´s bakker op om bæredygtig produktion og et bedre indeklima for mine kunder. Det er et sundere alternativ til de traditionelle stearinlys. Du kan rense glas og krystallerne så det kan genbruges – soyavoks er lige til at vaske af med varmt vand og sæbe.

Rosakvarts trænger blidt ind i hjertechakraets lønkammer, hvor følelsesmæssige oplevelser er registreret. Når rosakvarts bliver vidne til disse oplevelser opstår der bølger af indføling og forståelse, som langsomt opløser de fortrængninger, som hindrer kærlighedens udfoldelse.

Rosakvarts er som en vis, gammel kone, der kender svarene, og som lindrer og trøster. Når man fornemmer rosakvartsens energi sukker sjælen af lettelse, idet den intuitivt ved, at kærligheden er på vej.

Rosakvarts begynder at sprede sin energi i hjertechakraet og giver næring og trøst.
En sådan proces kan tage måneder, måske år. Under processen kan det være at man genkalder sig tidligere, fortrængte oplevelser.

Ametyst gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at tøjle dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet.

Den kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje for universets energi, og den stimulerer din spirituelle og psykiske udvikling og kan understøtte englekontakt, regressionsrejser, clairvoyance og telepati.

Den er ideel til at bryde dårlige vaner, da den støtter dig i din afholdenhed. Det kan være i forhold til mange forskellige ting, for eksempel usund kost og rygning. Den kan også støtte dig ved økonomiske eller legale udfordringer.

Ametyst hjælper dig med at holde dine hormoner i balance og er god for mave- og hudlidelser.

 

Har du set de fås uden duft og krystaller også – Sojavoks uden duft

Yderligere information

Soyavoks lys med krystaller

Soyavoks lys med ametyst, Soyavoks lys med rosakvarts, Soyavoks lys med Snowflake, Soyavoks med Månesten, Soyavoks med regnbue fluorit, Soyavoks med Rhodonite, Soyavoks med sunstone, Soyavoks med Tigerøje

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.