Soyavoks lys med salvie

109,00 DKK

Soyavoks lys med salvie.

Soyavoks lys med Salvie har ikke alene en skøn duft, men også en masse gode egenskaber. Salvie virker rensende, og du vil mærke en frisk fornemmelse sprede sig i dit hjem.

Lysene er håndlavet med største omhu, og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance.

Se de andre soyavoks lys her: Soyavoks lys

1 på lager

Varenummer (SKU): 27 Kategori:

Beskrivelse

Soyavoks lys med salvie.

Soyavoks lys med salvie har ikke alene en skøn duft, men også en masse gode egenskaber. Salvie virker rensende, og du vil mærke en frisk fornemmelse sprede sig i dit hjem.

Lysene er håndlavet med største omhu, og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance.

Når lyset benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

Sojavoks lys er 100 % vegetabilsk plantevoks. Det er lavet af sojabønner, og når det brænder udleder det ikke giftige kemikalier, som almindelige stearinlys, paraffin og bivoks.

Lad duften sprede sig, og mærk roen brede sig i kroppen med duftlys. Tænd fx lyset, mens du tager et dejligt langt varmt bad, og mærk følelsen af velvære og -behag. Lyset har et enkelt og stilrent design.

Håndlavet soyavoks lys med salvie for velvære

Sojavoks lys har mange fordele ved sig. Voksen bliver fremstillet af olie fra sojabønner, som der ikke er nogen miljøbelastning ved, så du kan tænde op med duftlys med god samvittighed. Da soja er den eneste ingrediens udleder lyset en renere aroma, og så er duftlys med sojavoks langt mere effekt når rummet skal fyldes op med behagelige duft.

Soyavoks lys er håndlavet med største omhu, og de nøje udvalgte, økologiske ingredienser skaber en oplevelse af renhed og balance.

Når lyset benyttes til aromaterapi, mærkes det tydeligt, at der er tale om et naturligt produkt, der er helt fri for kunstig parfume og kemi.

Fremstillet af bæredygtigt vegetabilsk soyavoks som udleder 80-90% færre sodpartikler end almindelige stearinlys.

Denne soyavoks er et 100% ikke petrolium produkt, der kommer fra en fornybar resurse.

Det vil sige det er fuldstændig nedbrydeligt og genanvendeligt. Det er ren sojavoks og ikke iblandet parafin som indimellem forekommer med nogle typer.

Den her soyavoks er også en kosmetisk kvalitet, der gør den velegnet som erstatning for bivoks i veganske produkter.

Så mere naturligt bliver det ikke.

Brug soyavoks lys til din meditation- levende lys giver et effektivt fokus for din koncentration under meditation. Eksperimenter med forskellige duft og se de forskellige stemninger du kommer i. Du vil bliver mere afslappet så du får mere ud af din meditation.

Det spreder lys i mørket og symboliserer sjælens evige flamme der altid brænder – selv i vores mørkeste stunder.

Prøv sojavoks stykker i aromalamper.  Soyavoks lys

 

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.