Tilbud

Stor fjer til røgelse

259,00 DKK 229,00 DKK

Stor fjer til røgelse

Stor fjer til røgelse –  er sammensat af forskellige fjer – rosakvarts og palo santo træ – Det perfekte redskab til at få renset dit hjem.
Smudging er som nævnt det engelske udtryk for en traditionel åndelig ceremoni, hvor man bruger røgen fra hellige planter som fx palo santo røgelse og salvie til at uddrive negativ energi og genoprette balancen hos en person, en gruppe, et område eller alle tre ting.
Ca 20-35 cm
Tilbage til røgelse til Røgelse
Håndlavet med kærlighed og god karma  – det er den på billedet du får
Følg med på Facebook her: Facebook Pilos Sprituelle Univers

1 på lager

Beskrivelse

Stor fjer til røgelse

Stor fjer til røgelse – smudge Hvad er røgelse – smudge – eller hvad vil det sige at sprede røgelse? Nu er blevet det tid til at tage katten på skødet, tænde op i røgpindene og komme i det mystiske humør…
Smudging er som nævnt det engelske udtryk for en traditionel åndelig ceremoni, hvor man bruger røgen fra hellige planter som fx    Palo Santo røgelse træstykker røgelse og Salvie røgelse til at uddrive negativ energi og genoprette balancen hos en person, en gruppe, et område eller alle tre ting.
Ceremonien er meget enkel og meget styrkende, og man behøver ikke noget dyrt udstyr for at komme i gang med det. Man kan sige sine hensigter ind i røgen, samtidig med at man vifter røgen forsigtig i opadgående bevægelse ved hjælp af en fuglefjer eller bare sin hånd.

Hvordan man smudger – ritualet

1. Åbn en dør eller et vindue, da den uønskede energi, man forsøger at fjerne, skal have en vej ud. Lad døren eller vinduet være åbent i en times tid efter at rum / bolig er renset. Eksempler på uønsket energi: Energien efter en voldsom fest, et krisemøde på arbejdspladsen, et skænderi, sygdom etc.
2. Værktøjerne: Husk, at du leger med ild, så det er en fordel at have lidt redskaber, der kan beskytte fingre og tøj. De professionelle typer bruger Abeloneskal med røgelse og krystaller til at holde salvien i, men når man smudger med palo santopinde, synes jeg ikke, at det er nødvendigt. Du skal bruge en fjer til vifte og sprede røgen rundt i rummet med. Fjer siges at hjælpe med at fjerne mere genstridig energi fra kroppen og energifelterne. Jeg bruger fjer og abeloneskal, og når man smudger med Palo santo fungerer det fint uden rekvisitter.
3. Dresscode: Overvej den sorte garderobe, da du jo vifter med røg fra glødende urter meget tæt på kroppen. Spirituelt set bærer shamaner sort, når de udfører riter, ritualer, ceremonier, rensning af boliger, uddrivelser eller healinger, for at forblive usynlige overfor ånden / entiteten og for at forhindre at noget kan klæbe til den åndelige udøver. Fra et mere psykologisk synspunkt giver det at bære sort følelsen af ro, at være i kontrol, beskyttet og at have jordforbindelsen – præcis den måde man gerne vil have det på, når man er i færd med at fordrive et og andet uvæsen.
4. Tænd pinden: Jeg bruger et stearinlys gerne Soyavoks med krystaller, fordi en lighter bliver for varm og en tændstik er for kort til formålet. Hold på palo santo-pinden så langt fra den brændende ende som muligt. Hæld den i en 45 graders vinkel, tænd den, lad den brænde i ca. 10 sekunder, og pust så forsigtigt flammen ud. Nu skulle der gerne være en god orange glød i den tændte ende.
5. Vift og gå: Gå langsomt igennem rummet, mens du vifter røgen rundt i rummet. Skub røgen ind alle steder i boligen. Når du passerer en åben dør eller et vindue, kan du skubbe røgen udenfor og sende de negative energier med den. Glem ikke dørkarme og vinduesrammer – der kan godt sidde lidt gammelt og kedeligt energi der, der trænger til at blive røget ud. Hvis gløden på din pind begynder at falme, kan du puste forsigtigt på den eller give den lidt ild igen.
6. At fjerne negativ energi fra sig selv eller andre: Pas på hud, øjne, hår og tøj. Sommetider flyver der lidt aske rundt. Så sæt evt. håret op og væk fra ansigtet. Det er kutyme at smudge sig selv, inden man begynder at rense andre. Og inden man begynder at vifte røg mod en anden, skal man lige bede dem om at lukke øjnene først. Start fra toppen af hovedet og bevæg røgen rundt om hovedet, ned foran overkroppen mod fødderne – først kører man kroppens forside og bagefter bagsiden. Husk også håndfladerne og fodsålerne. Brug fjeren som en vifte til at holde røgen i gang og at styre den med.
7. Sig et mantra: Når man har sørget for, at der er velventileret i lokaliteterne, og når palo santopinden eller urterne har fået glød, kan man evt. begynde at sige et mantra for at få tingene på gled. Det kan fx lyde således: “Enhver energi der ikke er til min største og højeste nytte, bør skride af helvedes til. Forlad venligst gennem det åbne vindue / dør “.
8. Luk og sluk: Den bedste måde at slukke palo santo-pinden på er ved at lægge den glødende ende på en sten, i en ildfast skål, i jord eller i sand, indtil der ikke længere kommer røg fra den. Brug ikke vand til at slukke den med – det vil ødelægge træet, og gøre det sværere at tænde næste gang. Opbevar pinden i en Metalgryde til røgelse  indtil du vil bruge den igen. Dobbelttjek at alle gløder er helt slukkede.
palo santo
Læs mere om røgelse her: Røgelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.