Tibetanske syngeskåle

399,00 DKK

Tibetanske syngeskåle

Tibetanske syngeskåle anvendes som støtte til meditation eller mindfulness, og de kan også anvendes til at rense energierne i et rum. Et lille ‘pling’ i starten og i slutningen af en meditation klarer energierne, forfrisker og nulstiller på forunderlig vis tankerne for et øjeblik. De er fremstillede af tibetanske håndværkere i Nepal, og de består af en levering af syv metaller, bl.a. jern, tin, sølv, guld og kobber. De er bankede i modsætning til støbt. Det giver en flottere lyd, som står og vibrerer i rigtig lang tid.

 

Tilbage til forsiden her –https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 88 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tibetanske syngeskåle – unikke skåle som er håndlavet.

Syngeskålen er fremstillet af bronze iblandet 3 andre metaller. Diameter ca. 12 cm. Vægt ca. 415 g. Med en stor Buddha i bunden af skålen. 1 striker og en flad pude medfølger.

Tibetanske syngeskåle anvendes som støtte til meditation eller mindfulness, og de kan også anvendes til at rense energierne i et rum. Et lille ‘pling’ i starten og i slutningen af en meditation klarer energierne, forfrisker og nulstiller på forunderlig vis tankerne for et øjeblik.

De er fremstillede af tibetanske håndværkere i Nepal, og de består af en levering af syv metaller, bl.a. jern, tin, sølv, guld og kobber.

De er bankede i modsætning til støbt. Det giver en flottere lyd, som står og vibrerer i rigtig lang tid. Hver skål har sin egen lyd, der er rig på overtoner.

Skålene slås an med en lille trækølle, som kan være beklædt med ruskind på den ene halvdel. Tonen bliver blødere og dybere, hvis man slår skålen an med den beklædte del af køllen – og højere og mere skarp, hvis kan slår an med det rene træ.

Syngeskålene er alle håndlavede, og dermed er der ikke to skåle, der er helt ens. Det betyder også, at lydene vil variere en lille smule fra skål til skål – også selv om skålene har samme størrelse.

Derudover har skålens størrelse generelt betydning for, hvor kraftig lyden er, og hvor længe vibrationen varer. Jo større skålen er, des kraftigere vil lyden være, og des længere vil lyden kunne høres.

Vi har tibetanske syngeskåle i flere forskellige størrelser og dermed forskellige vægtklasser.

For mange er en tibetansk syngeskål en uundværlig del af meditationen. Og derudover er skålen jo også en smuk ting at have stående fremme, når du ikke bruger den til meditation.

Pilo´s 🙏🕯🙏

Tilbage til forsiden her –https://pilos.dk/webshop/

Se mere her og fortæl mig hvad du ønsker  https://fonixmusik.com/dk/main/living/syngeskale

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.