Tigerøje

99,00 DKK

Tigerøje

Tigerøje har to forskellige energityper. Den mørkebrune baggrund repræsenterer jordens rigdom, delikat blandet med kronechakraets gyldne stråle.

Tigerøjet arbejder fint, når det placeres på midten af ​​navlen. I denne position udsender stenen under krystalterapi-sessionerne en direkte strøm af højere energier, som trænger ind i kroppen, hvilket giver en følelse af velvære.

37g  6 cm

Kom tilbage her  https://pilos.dk/webshop/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 124 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tigerøje den unikke krystal

Tigerøje gør dine tanker klare og giver dig overblik. Den giver dig mulighed for at få indsigt i dine egne svagheder og bearbejde dem. Du vil opleve en styrket tro på fremtiden og reduktion af følelsen af usikkerhed og tvivl.

Tigerøje er fantastisk til at skabe jordforbindelse, overblik, sandhed, styrke, koncentration og mod-

Den brunlige stenmed det magiske skær menes bl.a at give personlig styrke. Den skærper evnen til at fokusere og visualisere og samtidig styrker den din skrarpsindighed og dit overblik og baner vej for en klar og hurtig tankegang. Tigerøje er god ved manglende koncentration og indlæringsvanskelighedee.Den beskytter mod udefrakommende forstyrrelser/farer og giver mod til at forsætte trods modstand på vejen. Udover Togerøje er rosenkvarts også god til at ave i nærheden af elekronisk udstyr, da den menes at rense og neutralisere de skadelige stråler som computere og andre elektrininsk devi

Du bliver skarpere og bedre til at holde fokus, og din koncentration forbedres.
Dit humøret vil blive løftet, din jordforbindelse styrkes og dine bekymringer vil forsvinde.

Ved blødninger og øjenlidelser er tigerøje et effektivt redskab. Den kan også  afhjælpe indlæringsvanskeligheder.

Tigerøjet har to forskellige energityper. Den mørkebrune baggrund repræsenterer jordens rigdom, delikat blandet med kronechakraets gyldne stråle.

Tigerøjet arbejder fint, når det placeres på midten af ​​navlen. I denne position udsender stenen under krystalterapi-sessionerne en direkte strøm af højere energier, som trænger ind i kroppen, hvilket giver en følelse af velvære.

Tigerøjet er en god energi at arbejde med i en verden af ​​dualitet – god / dårlig, mand / kvinde, rigtigt / forkert. Nogen gange er det svært at huske, at når polariteterne udtrykkes, er de egentligt to oktaver af samme frekvens. Hvis man lytter nøje, skaber de ikke diskord, men harmoni. Når vi har oplevet forsoningen af dualiteten, er vi i stand til at dømme uden at være fordømmende. At se begge sider af problemet er et godt fundament for en sand åndelig kriger.

Se også den her –Roll-on med tigerøje

Kom tilbage her – https://pilos.dk/webshop/

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.