Tilbud

Triple moon lysholder

99,00 DKK 69,00 DKK

Triple moon lysholder

Triple moon lysholder til dit alter- Den er i træ og måler H: 4 cm B: 18 cm D: 18 cm. Triple moon symbolet betyder den voksende, fuld og aftagende måne , der repræsenterer aspekterne af Maiden, Mother og Crone.

Tilbage til den spirituelle verden her: Den spirituelle verden

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 049 Kategorier: ,

Beskrivelse

Triple moon lysholder

Den Triple Moon Symbol er et populært hedensk og Wiccan symbol bruges til at repræsentere gudinden. Det viser forskellige dele af månens cyklus, med månen i tre faser – voksning, fuld og aftagende. For det første er der en halvmåne, der er i en voksende/voksende fase. I midten kommer en cirkel, der repræsenterer fuldmåne, og endelig er der en halvmåne, der angiver den faldende/aftagende måne.

Åndelige og religiøse symboler indeholder betydninger, der dykker ned i den dybere virkelighed. Det samme gælder Triple Moon -symbolet, der betragtes som repræsentativt for alle aspekter af den guddommelige feminine magt – intuition eller psykisk indsigt; kreativ energi; og visdom og mystik. Det angiver en kvindes tre livsfaser.

Voksmånen står for Jomfruen og symboliserer renhed, ungdom, nyt liv, begyndelse, foryngelse, spænding, fortryllelse og ekspansion. Fuldmånen repræsenterer moderen og repræsenterer opfyldelse, frugtbarhed, modenhed, styrke, medfølelse, giver, omsorg, pleje, beskyttelse og magt. Den tiltagende måne repræsenterer Crone og står for hvile, modenhed, visdom, erfaring, viden, forståelse, færdiggørelse, død og genfødsel. I sin helhed menes symbolet at betyde den evige cyklus for fødsel, liv og genfødsel.

Også kaldet Triple Goddess -symbolet , ses Triple Moon -ikonet almindeligt på ypperstepræsternes kroner eller hovedstykker.

Hvad er en tredobbelt måne?

“Triple Goddess” symbolet på den voksende, fuld og aftagende måne , der repræsenterer aspekterne af Maiden, Mother og Crone.

Læs mere om betydningen af Triple moon her: wikipedia

tarotkort

Info fra: https://www.ancient-symbols.com/symbols-directory/triple-moon.html

Hvordan laver man et alter?

Der er mange måder at lave altre på, og dette er blot én metode du kan lade dig inspirere af.

Bestem dig for, hvad alteret skal handle om

Er der noget bestemt du gerne manifestere? En bestemt energi eller livsområde du gerne vil styrke?
Når du har fundet et tema, anbringer du ting, som symboliserer det du gerne vil forstærke, i en lille opstilling, evt på et fad eller et lille stykke stof, for at samle tingene sammen.

Det mest effektive er, at dit alter kun har ét tema, som fx kærlighed, sundhed, glæde eller noget andet du gerne vil forbedre energien omkring, så fokus kun er ét sted.
På samme måde, som hvis du forestiller dig en vandkande med ét hul har en kraftigere og mere målrettet vandstråle, end en vandkande med mange små huller, der spreder vandet ud i tyndere stråler.

På alteret kan du have (du behøver ikke vælge alle ting herunder):

  • Krystaller, figurer, symboler, blomster, billeder, tal, tarotkort, minder eller farver, som symboliserer dit tema
  • Ting, der symboliserer noget, du allerede har i dit liv, som du er glad for, for at tiltrække endnu mere at være glad for
  • Alle 5 elementer eller Yin/Yang symbolet for balance
  • Noget til alle sanser; dufte, noget der laver lyde, smukke ting for øjnene etc.
  • Stearinlys, så du giver dit alter opmærksomhed hver gang, du tænder dem
  • En plante i jord, så dit ønske har noget at gro af

Hvor mange ting du vælger at have i opstillingen, er op til dig.
3-5 ting er mere end nok til at skabe den energi du gerne vil styrke, men hvis du synes det ser godt ud med flere ting, kan du også gøre det.

I realiteten er det kun fantasien sætter grænser for, hvad dit alter kan indeholde – Bare sørg for, at det har et positivt bidrag til energien.
Slå dig løs og prøv dig frem, du kan altid ændre det igen.

Placering af alteret

Et godt sted at placere dit alter, kan være i det baguaområde det korresponderer med, så det styrker området.

Ligger det pågældende område inde i et kosteskab eller et sted, hvor det ikke giver mening for indretningen at anbringe alteret, kan du i stedet lægge baguakortet over et rum du holder af at være i, og sætte alteret der, hvor dit baguaområde ville være, hvis dette rum var hele din bolig.

En tredie mulighed er, at anbringe det sted hvor du tit ser det, så det får regelmæssig opmærksomhed.

Mærk efter hvad der giver bedst mening for dig.

Når alteret er færdigt

Vis gerne alteret din interesse hver dag, ved fx. at tænde stearinlys eller kigge på det, og fokusere på at mærke den følelse i dig, du gerne vil opnå med dit alter.

Du må gerne løbende ændre i alteret, fjerne ting og tilføje nye, hvis du får lyst til det.
Men hvis du kun ændrer i det, fordi du er utålmodig efter at manifestationerne skal ske, er det fint at give det en pause på i hvert fald en uge eller to, så det får plads og tid til at virke.

Der er ikke en fast formel for, hvor længe du skal beholde dit alter, det kommer an på, hvor hurtigt du rykker dig i din proces.
Lad det stå så længe det føles rart for dig, og bryd det op, når du trænger til, at der skal ske noget nyt.

Info fra : Rebekkah Leve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.