Unik bjergkrystal stav

169,00 DKK

Bjergkrystal alle vil eje 😀

Helt fantastisk smukke bjergkrystal den dobbelt termineret bjergkrystal er krystaller, der har spidser i begge ender, hvilket tillader energien at flyde let i begge retninger.
De er helt unikke og smukke, og er personligt. Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende.

Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

De vejer 90-100g stk – måler cs 12 cm

Del betalingen op og benyt viabill som betaling, vælg det ved kassen.

Tilbage til forsiden her-Forsiden af shoppen

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2678-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bjergkrystal

Unik bjergkrystal –Den dobbelt termineret bjergkrystal er krystaller, der har spidser i begge ender, hvilket tillader energien at flyde let i begge retninger.
De er helt unikke og smukke, og er personligt.

Bjergkrystal har fået sit navn efter det græske ord krystallos, der betyder is. Grækerne troede, at den farveløse kvarts var is, der var frosset af guderne og aldrig ville tø. Bjergkrystaller findes i hele verden, og er faktisk det hyppigst forekommende mineral i jordens overflade. De bedste krystaller findes i de schweiziske og franske alper, men den vigtigste lokalitet er Brasilien.

Symboliserer menneskets vækst, sandhed,  visdom, overblik og harmoni. Skaber energi og åbner op for det gode og positive. Stimulerer vore intuitive evner og afbalancerer yin og yang. Den indeholder alle regnbuens farver derfor er dens virkning også mangesidet, og den kaldes også “stenen over alle sten”.

Bjergkrystallen skaber energi, åbner for den fysiske såvel som det psykiske og spirituelle gennemstrøm. Den giver klarhed og indsigt og afbalancerer din krop fysisk og psykisk, den healer overalt. God mod jord- og vandstråling. Generelt healende ved alle fysiske ubalancer. Den er et meget præcist og følsomt instrument, som forstærker energierne i og omkring os. I lighed med linser fokusere de energien, forstærker den og gør den mere præcis.

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

Bjergkrystal siges at være “mester healeren” når det gælder krystaller. Bjergkrystallen forstærker tanker, energier, og effekten af andre sten og krystaller.
Krystallen er fuldstændigt klar, og lader derfor lyset passere direkte igennem sig.

Krystallen hjælper os med at udnytte vore fulde potentialer og evner, som vi er født med, og hjælper med at afbalancere det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.
Den vil hjælpe os med at huske at lytte til os selv og vores indre, samtidigt med at den vil hjælpe os i perioder med sorg og manglende energi.

390g

Læs mere her: wikipedia

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.