Vægtæppe med lækker natur 130×150 cm

199,00 DKK

Vægtæppe med lækker natur

Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Tæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Det måler 130×150 cm og vejer 300g ny forbedret kvalitet

Har du set de andre? Se dem alle her –  vægtæpper

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 67 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vægtæppe med lækker natur.

Vægtæppe skaber et unikt udtryk i boligen med et moderne vægtæppe, 2020 ny trend hvor du hurtigt kan skal et nyt tema eller en ny stemning. Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing. Læs mere om meditation her – Meditation

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Vægtæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Efteråret er på vej, og for mange af os betyder mere tid indendøre. Tid til ro, fordybelse og hyggelige stunder med de nærmeste i den trygge base derhjemme.

Elsker du – som de fleste – at skabe den helt rette “hule”-stemning i boligen, når årstiden og farverne i naturen skifter, er der masser af skønne muligheder med sådan et vægtæppe.

Vægtæppe med lækker natur måler 130×150 cm lavet af polyester og vejer 300g

Har du set de andre vægtæpper her? vægtæpper

 

 

 

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.