Vægtæppe med mandala

199,00 DKK

Vægtæppe med mandala

Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det måler 130×150 cm og vejer 150g af polyester. Det er gråt og lys mint farvet

Tilbage til de andre vægtæpper her : vægtæpper

mandala

Følg mig på Facebook Facebook Pilos Sprituelle Univers

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 63 Kategorier: ,

Beskrivelse

mandala

Vægtæppe med mandala 

Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Tæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Religiøs betydning
Mandala er særligt udbredte i den form for buddhisme, der kaldes vajrayana, som også kendes som diamantvejsbuddhismen eller tantrismen. I denne tradition har mandalaen flere forskellige anvendelsesformer og betydninger.

Typisk kan man se en eller flere buddhaer eller dæmoner afbildet i mandalen, som i sig selv fremstår som et symbol på universet og livets cyklus.

Mandala anvendes både til tilbedelse og beskyttelse, og man kan for eksempel se dem malet på bygninger som værn mod ulykker.

Oftest sættes mandalaen dog i forbindelse med meditation, hvor den mediterende træder ind i mandalaen – og derved symbolsk ind i universet, hvorefter der så foretages en åndelig rejse.

I hinduismen ser man også mandalaer. Her er de også gerne kædet sammen med meditationen og anvendes som et kosmisk led mellem den mediterende og guddommen.

Smukt vægtæppe med mandala i mint brug det til meditation.

Mandala er en symmetrisk figur ofte i blomst-, kors- eller hjulform. Den er et af de ældste religiøse symboler, kendt allerede fra palæolitisk tid. Mandalaen er kendt hos pueblo-indianerne og i hinduismen og den tibetanske buddhisme. Den findes tegnet i sand og malet. Wikipedia

Har du set ? Aroma diffuser hvid krakeleret

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.