Vægtæppe med skovens eventyr

199,00 DKK

Vægtæppe med skovens eventyr.

Ny forbedret kvalitet 300g 130×150 cm

 

Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Har du set det her? – Vægtæppe med yogastudio 130×150 cm

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 62 Kategori:

Beskrivelse

Vægtæppe med skovens eventyr.

Skab et unikt udtryk i boligen med et moderne vægtæppe, 2020 ny trend hvor du hurtigt kan skal et nyt tema eller en ny stemning. Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Tæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Efteråret er på vej, og for mange af os betyder mere tid indendøre. Tid til ro, fordybelse og hyggelige stunder med de nærmeste i den trygge base derhjemme.

Elsker du – som de fleste – at skabe den helt rette “hule”-stemning i boligen, når årstiden og farverne i naturen skifter, er der masser af skønne muligheder med sådan et vægtæppe.

Tæppet måler 130×150 cm vejer 300g og lavet af polyester. Ny forbedret kvalitet. Der medfølger små beslag med så det kan hænge pænt.

Vægtæppe med mandala 130×150 cm

 

Har du set Vægtæppe med yoga 130×150 cm

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.