Vægtæppe med yoga studio 130×150 cm

199,00 DKK

Vægtæppe med yoga

Vægtæppet med yogaer i glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing. 

Mål: 130×150 cm og vejer 300g ny forbedret kvalitet

Materiale: Polyester
(Polyester sikrer, at farverne ikke falmer).

Se de andre tæpper her https://pilos.dk/k/vaegtaeppe/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 68 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vægtæppe med yoga og chakra

Vægtæppe med yoga i glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing. 

Det elegante motiv henleder tankerne på yogaens inspirerende filosofi, der handler om forening. 

Foreningen mellem krop og sind sker ved, at man hjælper kroppen tilbage til sin naturlige tilstand. I arbejdet med kroppens muskler er man hele tiden opmærksom på kroppens signaler og åndedrættet, så man ikke overskrider kroppens grænser. Yoga kan udføres meditativt og giver kroppen energi.

Ved at lære at heale dine chakraer med farver kan du gøre en aktiv indsats for at holde hver eneste del af dig selv i topform!

Farver er din vigtigste indgang til at se og genkende alting omkring dig i verden. De forskellige frekvenser, som farverne svinger med kan også hjælpe dig til at forstå kraften i den energi der gennemstrømmer alle livsformer på denne planet.

Gå dine chakraer igennem med jævne mellemrum og tjek, at energihjulene drejer ubesværet og ikke er blevet træge. En måde at bedømme dine chakraers tilstand på er ved at gå i meditativ tilstand.

Luk øjnene og tag nogle dybe vejrtrækninger mens du tillader roen at brede sig i dig. Fokuser dernæst på dine chakraer et for et- start med rodchakraen.

Mærk efter hvordan dit chakra har det og visualisere enten dets egen farve eller den komplementære hvis du fornemmer det er ude af ballance. Gå chakraerne igennem og harmoniser dem hver især i denne rækkefølge; rod – hare – solar plexus -hjerte – hals – pande og til sidst kronechakraet.

Brug farver til chakrahealing.

Skab et unikt udtryk i boligen med et moderne vægtæppe, 2020 ny trend hvor du hurtigt kan skal et nyt tema eller en ny stemning. Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Tæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Efteråret er på vej, og for mange af os betyder mere tid indendøre. Tid til ro, fordybelse og hyggelige stunder med de nærmeste i den trygge base derhjemme.

Elsker du – som de fleste – at skabe den helt rette “hule”-stemning i boligen, når årstiden og farverne i naturen skifter, er der masser af skønne muligheder med sådan et vægtæppe.

Følg mig på Facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

Se de andre tæpper her https://pilos.dk/k/vaegtaeppe/

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.