Vægtæppe med yoga

199,00 DKK

Vægtæppe med yoga

Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing. 

Det måler 130×150 cm og vejer 300g ny forbedret kvalitet.

Se de andre vægtæpper her https://pilos.dk/k/vaegtaeppe/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 60 Kategori:

Beskrivelse

Vægtæppe med yoga

Vægtæppe med yoga motiv er i glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing. 

Det elegante motiv henleder tankerne på yogaens inspirerende filosofi, der handler om forening. 

Foreningen mellem krop og sind sker ved, at man hjælper kroppen tilbage til sin naturlige tilstand. I arbejdet med kroppens muskler er man hele tiden opmærksom på kroppens signaler og åndedrættet, så man ikke overskrider kroppens grænser. Yoga kan udføres meditativt og giver kroppen energi.

Skab et unikt udtryk i boligen med et moderne vægtæppe, 2020 ny trend hvor du hurtigt kan skal et nyt tema eller en ny stemning. Vægtæppets glade farver vil løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Det smukke tæppe kan også bruges til både meditation og healing.

Det medfølgende vægbeslag gør, at tæppet let kan hænges pænt på væggen, og materialet sikrer, at farverne har lang levetid og ikke falmer. 

Tæppets fængende mønster vil let blive blikfang i rummet, og de kraftige og klare farver skaber en frisk energi. Det har en udstråling af spiritualitet og æstetik.

Efteråret er på vej, og for mange af os betyder mere tid indendøre. Tid til ro, fordybelse og hyggelige stunder med de nærmeste i den trygge base derhjemme.

Elsker du – som de fleste – at skabe den helt rette “hule”-stemning i boligen, når årstiden og farverne i naturen skifter, er der masser af skønne muligheder med sådan et vægtæppe.

Det måler 130×150 cm og vejer 300g ny forbedret kvalitet

Se de andre vægtæpper her https://pilos.dk/k/vaegtaeppe/

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.