Tilbud

Valentine Tarotkort på dansk

269,00 DKK 199,00 DKK

Valentine Radleigh Fairy

Valentine Radleigh Fairy Tarot kortafspejler de fire serier i Den Lille Arkana årstiderne og elementerne: Forår/ild istedet for stave, Sommer/vand istedet for bægre, Efterår/jord istedet for mønter og Vinter/luft istedet for sværd.

Både teksten på de smukt illustrerede kort og i hele den medfølgende guidebog er på dansk.

Se flere kort her :tarotkort og englekort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 826 Kategorier: ,

Beskrivelse

Valentine Radleigh Fairy Tarotkort

Valentine Radleigh Fairy Tarotkort. Feer og alfer er natur-engle, som hjælper os i alle vores dagligdags gøremål – at øge vores selvtillid og i vores evne til at gøre en positiv forskel i verden.

De smukke kort i dette tarot-sæt kan hjælpe dig med at finde dit livs formål og din egen indre guddommelige magi.

Doreen Virtue og Radleigh Valentine kalder slev disse viskomskort for ‘selvtillids-kort’, fordi både ord og billeder i høj grad udstråler netop dette.
Kortsættet er bygget op i stil med de traditionelle tarotkort. I Fairy Tarot afspejler de fire serier i Den Lille Arkana årstiderne og elementerne: Forår/ild istedet for stave, Sommer/vand istedet for bægre, Efterår/jord istedet for mønter og Vinter/luft istedet for sværd.

Både teksten på de smukt illustrerede kort og i hele den medfølgende guidebog er på dansk.

Tarotkort kan også kaldes Taratkort el Tarok kort 😀 kært barn har mange navne 😀

Tarotkort afspejler et godgørende univers, der kun ønsker at lede os i retning af glæde og tilfredshed.Jeg tror på at du vil opleve at dette smukke og livsbekræftende sæt vil være fykldt med de svar du søger og at det på samme tid vil give dig modet til at forandre dit liv på kraftfulde og insprirerende måde.

Rens dine tarotkort

Ligesom man skal rense sine krystaller og gør dem til sine krystaller skal man gøre det samme med tarotkort, rens dem og gør dem  til “dine” kort. Dine tarotkort er følsomme instrumenter så de skal renses for alle energier de kan have optaget under fremstilling. Rens dine kort ved at holde sættet i den ikke-dominante hånd (den du normalt ike skriver med), da det er den hånd der modtager energier. Knyt din dominante hånd(som er den hånd der sender energi)  og slå en enkelt gang hårdt med knoerne på toppen af kortbunken.

Dette renser dem for gamle energoer så kortene nu er en blank tarvle og partate til at blive besjælet med din egen energi. En mere blid måde at rense kortene er ved at vifte din hånd hen over dem, mens du siger: “Gud og engle vær søde at rense alle lavere energier du af disse kort” og det er gjort.

Indvi tarotkort til dine

Rør let ved alle kort for at overføre din personlige energi til dem. Du behøver kun at berøre hvert hjørne af kortene for at gøre dette. Spred så kortene ud i en vifte med billledsiden imod dig. Hold kortviften mod dit hjerte og tænk på de bønner eller intentioner du ønsker at tildele dine kort. For eksempel kan du sige følgende højt eller for dig selv:

” Jeg beder om at alle mine læsninger med disse kort må være meget præcise og specifikke og bringe velsignele til alle involverede. Hjælp mig til at være centreret i mit højere selv så jeg klart kan høre- se -føle og kende de guddommelige budskaber der ønsker at komme igennem disse læsninger”

Spørg og bed om den hjælp, du gerne vil have under dine læsninger, som for eksempel selvtillid, klarhed, medfølelse. Nu rummer kortene dine personlige vibrationer og dine ønsker.

Læg dem under din pude nogle nætter for at komme ekstra tæt på.

Få indsigt og motivation med Ærkeengle power tarot kort

Det er ikke altid nok at få et avar – du har også brug for motivation til at tage de nødvendige skridt. Med dette flotte sæt kan du få tillid til at indføre positive ændringer i dit liv. Et moderne tarotsæt med smukke og insprirerende ord og billeder.

Til følsomme mennesker der har brug for opmundring til at sættte handling bag guddommelige indsigter.

Følg mig her ; Facebook Pilos Sprituelle Univers

Læs mere her: wikipedia

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.