Vandstave med rosakvarts

99,00 DKK

Vandstave med rosakvarts

Fra vandværksvand til kildevand på 7 minutter!

Vandstave med rosakvarts. Man tror næppe sine sanser. Det er ren magi! Man hælder vand fra vandhanen i en glasset.

Tilbage her: Forsiden af shoppen

2 på lager

Varenummer (SKU): 790 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vandstave med rosakvarts.

Fra vandværksvand til kildevand på 7 minutter!

Vandstave med rosakvarts. Man tror næppe sine sanser. Det er ren magi! Man hælder vand fra vandhanen i en glasset. Man putter en glasstav med krystaller ned i vandet.  Krystallerne en forbløffende virkning: Syv minutter senere har man det mest fantastiske, vitaliserede kildevand i glasset! Der er helt tydelig forskel på vandet før og efter. Alle kan smage det. Man får lyst til at drikke MEGET MERE af det belivede vand.

Vandstave med rosakvarts- rosakvarts energier er kærlige og styrker kærligheden, roen og harmonien. Den er ideel til hjertesorg, da den opløser følelser af bitterhed og lærer dig at tilgive. Den stabiliserer dine følelser efter traumer og lærer dig at elske og acceptere dig selv. Du bliver beroliget, og forbindelsen mellem det psykiske og det fysiske vil blive styrket.

Rosakvarts er også gavnlig for dit helbred. Den stimulerer blodomløbet og styrker din hjerne og er derfor ideel til både Alzheimers og Parkinsons. Din hud vil få et ungdommeligt udseende, og dine rynker vil blive reduceret.

Nøgleord: Kærlighed og tryghed.
“Krystallen for ubetinget kærlighed”. Rosakvarts er en sten for kærlighed, ømhed og sensualitet. Den er en beroligende og bekræftende krystal, som kan give dig gode drømme og tryghed i søvnen.

Smukke, rå rosakvarts til eksempelvis at have liggende i hjemmet, tasken m.m.

Stor vandstav til kande 699 kr – Alle skal have en ametyst lommesten samt en Rosakvarts lommesten

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.

                     Køb for 1000 kr

Få en gratis gave til en værdig af 179 kr