Tilbud

Vandstave i 6 varianter

99,00 DKK 79,00 DKK

Vandstave i 6 forskellige varianter

Fra vandværksvand til kildevand på 7 minutter!

Vandstave Rosakvarts – Bjergkrystal – Ametyst – Fluorit – Sunstone – Moonstone

Man tror næppe sine sanser. Det er ren magi! Man hælder vand fra vandhanen i en glasset.

Følg mig på Facebook :Facebook Pilos Sprituelle Univers

Kom til forsiden her – https://pilos.dk/webshop/

Ryd
Varenummer (SKU): 789 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vandstave i 6 varianter

Fra vandværksvand til kildevand på 7 minutter!

Vandstave RosakvartsBjergkrystalAmetystFluorit Sunstone – Moonstone

Man tror næppe sine sanser. Det er ren magi! Man hælder vand fra vandhanen i en glasset. Man putter en glasstav med krystaller ned i vandet.  Krystallerne en forbløffende virkning: Syv minutter senere har man det mest fantastiske, vitaliserede kildevand i glasset! Der er helt tydelig forskel på vandet før og efter. Alle kan smage det. Man får lyst til at drikke MEGET MERE af det belivede vand.

Lav dit eget krystalvand.

Krystalvand udnytter den helbredende energi som krystaller og ædelstene afgiver. Du kan enten indtage vandet, duppe det på dine pulspunkter eller komme det i dit badevand.

Krystalvand består af vand ladet med krystallers energi samt energien fra solen og månen. Det hjælper at styrke din fysiske og følelsesmæssige sundhed og fremmer spirituelle vækst.

Krystalvandet kan også indtages over en længere periode til behandling af mere kroniske lidelser.

Ved at bruge krystaller i glasrør undgår man at få giftige stoffer og tungmetaller i vandet.

Vandstave med ametyst gavner konflikthåndtering, da den både hjælper med at tøjle dit temperament og styrker din evne til at forstå konflikter. Den skaber en tro på dig selv, og du vil føle dig elsket og beskyttet.

Den kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje for universets energi, og den stimulerer din spirituelle og psykiske udvikling og kan understøtte englekontakt, regressionsrejser, clairvoyance og telepati.

Den er ideel til at bryde dårlige vaner, da den støtter dig i din afholdenhed. Det kan være i forhold til mange forskellige ting, for eksempel usund kost og rygning. Den kan også støtte dig ved økonomiske eller legale udfordringer.

I gamle dage blev den brugt som en amulet mod drukkenskab. Ametyst renser din krop og sind. Den beroliger dig, hvis du er nervøs af natur. Den dæmper et voldsomt temperament og den dæmper også stress.

Den får dig til at vende blikket indad for, at finde den egentlige årsag til din uro, så trangen til at fare op og/eller beskylde andre eller bekymre sig uden grund dæmpes. Den er en stor hjælp ved store problemstillinger.

Den giver klarhed og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger. Den øger din selvtillid og tro. Den får dig til at føle dig beskyttet af Gud/Universet.

Den er en god hjælp til din åndelige udvikling. Den har en utrolig effekt på nakkespændinger. Sæt en ametyst fast med englehud (kan købes på apoteket) på nakken. Den hjælper på mave/tarmproblemer, hudproblemer og hovedpine.

ROSAKVARTS.

Rosakvarts symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Den lærer dig tilgivelse og giver dig en dyb følelse af tryghed. Rosakvarts er en rigtig hjertesten og den kan anvendes overalt på kroppen, hvor du føler behov for det.

BJERGKRYSTAL.

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv.

AMETYST.

Ametyst betyder derfor en styrkelse af din intuition, mental klarhed og en all-around healing, der støtter dig i at skabe balance i hele dit system og i dit liv. Derudover er Ametysten også en rigdoms og overflods krystal, som mange bruger på deres kontorer eller klinikker.

FLUORIT.

Fluorit krystal virker stabiliserende og balancerende på kraftfulde energier. Hun styrker din intuitive evner, skaber overblik og åbner op for nye kreative livsløsninger.

SUNSTONE.

Sunstone er opkaldt efter sin lighed med solen og er et feltspat, der typisk er farveløst, orange, lyserød, rød og gul. Solstens vigtigste egenskab er dens eventyrlyst, den smukke glitrende sollyseffekt forårsaget af små metalliske indeslutninger af hæmatit og / eller goethit.

MOONSTONE.

Moonstone betyder forbedring af intuition, fremmer inspiration, succes og lykke i kærlighed og forretningssager. stenen hjælper fordøjelsessystemet, assimilerer næringsstoffer, eliminerer toksiner og væskeretention og lindrer degenerative tilstande i hud, hår, øjne og kødfulde organer som lever og bugspytkirtel.

Alle skal have en ametyst lommesten samt en Rosakvarts lommesten

Følg mig på Facebook: Facebook Pilos Sprituelle Univers

Yderligere information

Vandstave i 6 varianter

Ametyst, Bjergkrystal, Moonstone, Regnbue Fluorit, Rosakvarts, Sunstone