Zen – Erkendelser til morgenmaden

239,00 DKK

Zen er livet selv, mødet med øjeblikket.

Hvad er zen?

Det er ind og udåndingen og pausen derimellem. Det er det daglige, normale liv.

Vi er programmeret til at jage efter de spektakulære øjeblikke i vores hverdag.

Vi opsøger det specielle og glemmer, at vi tilbringer størstedelen af vores tilværelse i en helt almindelig hverdag. Zen er netop mødet med øjeblikket – i al dets almindelighed. Og det er den store rigdom. Zen er spirituel oplysning her og nu – også lige midt i morgenmaden!

Tilbage her:https://pilos.dk/k/tarotkort-englekort/

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6679 Kategorier: ,

Beskrivelse

Zen i hverdagen

Zen – Erkendelser til morgenmaden er programmeret til at jage efter det spektakulære. Vi opsøger det specielle og glemmer, at vi tilbringer størstedelen af vores tilværelse i en helt almindelig hverdag. Zen er netop mødet med øjeblikket – i al dets almindelighed. Og det er den store rigdom. Zen er spirituel oplysning her og nu – også lige midt i morgenmaden!

Hvad er zen?

Det er ind og udåndingen og pausen derimellem. Det er det daglige, normale liv.

Vi er programmeret til at jage efter de spektakulære øjeblikke i vores hverdag. Vi længes efter det ekstraordinære, vi opsøger det specielle og glemmer derved det faktum, at livet hverken kun består af højdepunkter eller udelukkende af nederlag. Størstedelen af vores tilværelse tilbringer vi mellem de to ekstremer nemlig i midten.

Netop denne erkendelse lader ikke til at gøre de fleste af os lykkelige eller stile os tilfredse. Tværtimod oplever vi tomhed og kdsomhed. Som narkomaner er vi konstant på udkik efter det næste fix, der vil kunne katapultere os ud af vores triste hverdag og over i en farveglad verden med afveksling, forførelse og adspredelse. Læren om Zen bestræber sig på at bibringe det hverdagsagtige, det sædvanlige og gentagelserne den største mulighed agtpågivenhed og betydning. Hvordan vil bedømmer og fornemmer en situation, hænger afgørende sammen med den måde, hvorpå vi med vores opfattelse og formåen håndterer situationen eller rettere sagt hvordan vi intergrerer den i vores liv.

Den berømte japanske Zen-mester Dogen, der bragte Zen til Japan i det 13 århunderede sagde engang rammende

“Atpraktisere Zen betyder at lære sig selv at kende. At lære sig selv at kende betyder at glemme sig selv. At glemme sig selv betyder at finde tilbage til sin oprindelige natur, til sit sande jeg”

Zen fremtræder oprindeligt som en spontan, livsnær og autentisk undervisningsform. Alligevel vil jeg vove at påstå, at en vis livlighed og oprindelighed er gået tabt i løbet af århundrederne. Chan fra Kina var kendt for sin direkte, ubekymrede, naturlige og muntre udtryksmåde. Den japanske form for Zen har derimod altid stået for en mere tilbageholdende, streng, dogmatisk og kontrolleret form.

Det ligger mig på sinde at gøre læren om Zen tilgængelig på en enkel og let forståelig måde for alle interesserede. Vis hvordan man kan omsætte Zen til hverdagen. Med dette kortspil holder du de vigtigste begreber og øvelser i hænderne. Disse udgør den enestående Zen-vej. Med dem kan du få en forståelse for dit eget væsen og for livet generelt. Ånden i Zen har kraften til at fylde alle med klarhed. Piktogrammerne på kortene vil hjælpe dig på vej. Du får muglighed for enten selvstændigt at bearbejde enkelte områder, eller for at sammensætte hele øvelserækken – at efter dine behov og ønsker.

Zen er livet selv, mødet med øjeblikket.

Det er præcis der, dette kortsæt tager dig hen. I dit dagligliv vil de 108 kort i dette usædvanlige sæt være dine ledsagere, der vil gøre zen-vejen virkelig for dig på en enkel, men afvekslende og interessant måde. At afprøve, stille spørgsmålstegn, erfare og realisere sandheden – det vil disse kort motivere dig til. Glæd dig til nye impulser og insprirationer i hverdagen!!!

Dette kortsæt med 108 kort og medfølgende dansk vejledning gør zen-vejen virkelig for dig på en enkel, men afvekslende og interessant måde. At afprøve, stille spørgsmålstegn, erfare og realisere sandheden – det vil disse kort motivere dig til.

Glæd dig til nye impulser og inspiration i hverdagen.

Sandy Taikyu Kuhn Shimu er kampsportsunderviser, zenbuddhist, forfatter og grundlægger og leder af WU LIN-akademiet i Schweiz. Siden 1993 har hun beskæftiget sig med asiatisk filosofi, livs- og kamp-kunst. Sin viden og erfaring formidler hun i daglig undervisning til sine elever.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.