Pilos Spirituelle univers

Jeg er glad for, du har lyst til at lære mig at kende…

HVEM ER JEG?

Mit navn er Pia Lone Alstrøm, og jeg holder til i Nykøbing F, hvor jeg bor sammen med min kæreste. Jeg er åben, imødekommende og har altid et smil på læben – og kan måske godt være lidt for kæk…

Jeg åbnede Pilos Spirituelle Univers på Facebook i januar 2020, og hold op, det er gået stærkt. Sikke en verden, sikke et univers.

HVORFOR PILO?

Navnet Pilo er opstået som en sammenkobling af mine to fornavne. Ordet ligger godt i min mund, og jeg synes, det ser flot ud på skrift.

HVAD ER MIN VISION?

Jeg skabte Pilos Spirituelle Univers ud fra visionen om et rummeligt sted, hvor der er plads til mange forskellige former for spiritualitet, og hvor man aldrig går forgæves. Jeg er overbevist om, at tro kan flytte bjerge, og mit ønske er at hjælpe mine besøgende med at stoppe op og mærke sig selv – give sig tid til at finde indre ro, tryghed og balance.

Velkommen til mit univers

 

Se kategorier