Velkommen til Pilos Spirituelle Univers!

Et hjertevarmt univers fyldt med spiritualitet og æstetik.

Er du stresset og travl, og trænger du til at mærke dig selv og finde din indre ro? Så er du kommet til det rette sted.

Jeg er Pilo, og jeg har bygget dette univers op for at skabe et rum for balance, fred og positiv energi. Det handler om at fordybe sig i det spirituelle, det skønne og smukke.

Træk vejret dybt, slap af og mærk tyngden i din krop.
Tænk over din retning i livet.
Mærker du glæde og ro?

Jeg var selv forbavset over, hvad en sten kunne gøre for mig.
Jeg kendte ikke dens betydning og egenskaber, jeg faldt blot for dens vidunderlige ydre.
Det var min vej ind i denne verden og sikke dog en verden.
Hvor er jeg glad for at være her.

Nu er det din tur til at gå på opdagelse her i mit univers.

Du kan følge med og blive inspireret på https://www.facebook.com/pilosspirituelleunivers/    , eller du kan gå på opdagelse i webshoppens udsøgte udvalg af forskellige spirituelle genstande og smukke krystaller.

Tilmeld dig kundeklubben og husk at bekræfte din mail så får du en rabatkode. Der vil du som den første få at vide når der er nye vare i shoppen – du vil mindst en gang pr mdr få en rabatkode til shoppen. Læs mere her ; Kundeklub

Har du en ide´til et nyt produkt – et indlæg eller ønsker du at lave et indlæg i din blog om feks nogle af mine produkter så ville jeg blive lykkelig. Jeg ønsker et bredt udvalg af produkter så jeg kan glæde alle. Lad mig endelig høre.

Kærligst
Pia fra Pilo´s

Pilos Spirituelle Univers