Unikke krystaller


Unikke krystaller

Unikke krystaller

Unikke krystaller er helt fantastisk smukke feks klynger af bjergkrystal med kæmpe spidser.
De er helt unikke og smukke, og er personligt, nogle af de flotteste klynger jeg længe har set.

Bjergkrystallen siges at være “mester healeren” når det gælder krystaller. Bjergkrystallen forstærker tanker, energier, og effekten af andre sten og krystaller.
Krystallen er fuldstændigt klar, og lader derfor lyset passere direkte igennem sig.
Krystallen hjælper os med at udnytte vore fulde potentialer og evner, som vi er født med, og hjælper med at afbalancere det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.
Den vil hjælpe os med at huske at lytte til os selv og vores indre, samtidigt med at den vil hjælpe os i perioder med sorg og manglende energi.

Se de her – Unik bjergkrystal klynge

 

Ammonitten

Ammonitten er en meget kraftig jord healende fossil. Dens spiralform symboliserer løbende forandring og udvikling. Ammonitter har absorberet kosmisk energi i løbet af jordeens opståen og bidrager med at stimulere livskraften (Chi). Ammonitter bruges ofte til aktivering af Kundalini energien og livsstils energier. Ammonitten er også ofte anbefalet at sætte i hjemmet for at tiltrække sundhed, velstand og succes.
Ammonitteb Består af chalcedon, calcit og opal.

Ammonitten trækker alle negative energier ud af alt. Tænk på disse sten som et spiral filter, der trækker i selv de mest powerfulde energier, som ikke længere er brugbare, hiver dem ud igennem spiralen og frigiver dem som friske, positive og kærlige livskraftenergier.

Fysisk kan den bidrage med at øge udholdenhed og vitalitet. Brug Ammonit, når du arbejder med problemer som blodtrykket, ørerne, lungerne og degenerative lidelser. Ammoniterne vil også hjælpe med at løfte den tyngde, der undertiden mærkes under depression.

“Ammolitter” er fossiler fundet i Madagaskar, der viser iriserende skær når den kommer i lyset. Disse iriserende Ammoniter er ofte af perle kvalitet, når poleres.
Stjernetegn vandmand og Krebs
Fysisk er de gode ved
Fedme problemer, sundhed, blodtryksregulering, degenerative forstyrrelser, øreinfektioner og smerter, lunger, maveproblemer, vitalitet
Følelsesmæssigt: Overflod og velstand, frigiver negativitet, lindrer depression, succes
SPIRITUELT: Hellig viden og visdom.

Tilbage til shoppen her : Forsiden af shoppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.