Viabill hos Pilos

Viabill hos Pilos

Hvem er Viabill?

Viabill er et dansk selskab, som siden 2009 har været en betalingsløsning på mange danske webshops. Viabill A/S er ejet af en række professionelle danske investeringsselskaber og andre topfolk inden for e-commerce markedet. Deres vision er at gøre dansk nethandel nem og gennemskuelig for forbrugeren, og tilbyder derfor at kunne dele betalingen op, når du handler på nettet.

Hvad er Viabill?

Viabill er en betalingsløsning, som du lige nu kan finde på over 4000 danske webshops. Det giver dig som forbruger en større fleksibilitet, så du har mulighed for at købe lige det du ønsker dig, når du har lyst.

Ved at vælge Viabill som betalingsløsning, når du shopper på pilos.dk, lader du Viabill betale varen for dig, og du skal herefter betale første rate af det samlede beløb inden den 20., måneden efter. Du betaler Viabill tilbage i rater, som du selv bestemmer, det skal dog minimum være 1/24 af beløbet, som du betaler hver måned.

Du kan til enhver tid betale restbeløbet af, dog vil hele beløbet senest være betalt af inden 2 år.
Eftersom du først skal betale første rate inden den 20., måneden efter, har du større mulighed for at se varen, og beslutte dig for om du ønsker at beholde den, inden du begynder at afdrage hos Viabill.

Hvad koster det at bruge Viabill som betalingsmetode?

Det koster ikke noget at købe dine varer gennem Viabill ved køb op til 2000 kr. Køb feks Unik bjergkrystal klynge

Del betalingen over 4-6 gange og ingen renter og ingen gebyr men hold din kredit under 2000 kr. Køb dine julegaver hos Pilos. Der er ingen renter eller gebyrer, når du bruger Viabill som betalingsmetode, men hvis du glemmer at betale din månedlige rate koster det 39 kr. i gebyr.

Hvis du derimod ønsker at købe varer for over 2000 kr., tilbyder Viabill et rentebærende lån (forbrugslån). Du skal på samme måde som ovenstående, betale Viabill tilbage hver måned i rater, men du vil blive opkrævet renter på dette lån, som følger markedsrenten.
Det er muligt at købe varer med Viabill som betalingsmetode, for op til 20.000 kr., og kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om priser og vilkår her.

Returnering af varer købt gennem Viabill

Hvis du returnerer dine varer til vores centrallager, går din returnering gennem ePay og din balance hos Viabill nedskrives med tilsvarende beløb.
Hvis du derimod returnerer dine varer i en af vores butikker, skal du stadig betale din gæld af hos Viabill.

Du får returneret beløbet på et Dankort/kreditkort, og kan herefter vælge om du vil betale Viabill tilbage på en gang, eller i små bidder.

Sådan betaler du med Viabill

  • Find den eller de varer du ønsker og tilføj dem til din kurv
  • Gå til betaling og udfyld dine informationer
  • Vælg “ViaBill” som betalingsmetode under betalingsform
  • Klik på “Gennemfør betaling” og følg ViaBills instruktioner
  • Der står Pilos Hair extensions – Dette er også mit firma

Viabills betingelser

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark, for at shoppe og betale med ViaBill. Ved valg af ViaBill som betalingsmåde giver du tilladelse til, at ViaBill må indhente oplysninger om din kreditværdighed til brug for kreditvurderingen.

Du skal samtidig også have godkendt deres standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

Læs mere på www.viabill.dk

Tilbage til forsiden her: Forsiden af shoppen

Viabill

Anna er kunde hos viabill og siger:

Jeg har meget mere fritid og færre bekymringer omkring min økonomi efter at ViaBill er begyndt at tage sig af mine online ordrer og min betaling. Jeg praler ikke, hvis jeg siger, at ViaBill har reddet mit shoppingliv, fordi de gør det nemt at betale online.
Anna