Tilbud

Æterisk olie myrra

49,00 DKK 29,00 DKK

Æterisk olie myrra

Æterisk olie Myrra kraftige egenskaber fremmer følelsesmæssig velvære ved brug i aromaterapi. 

Den kraftige, raffinerede og krydrede duft af myrra er et eksotisk pust af oldtidens Arabien. Denne olie kan bruges til at rense og opkvikke. Myrraolie udvindes af harpiksen som siver fra den tornede busk. Myrraolie har en opkvikkende egenskaber, og dens dampe kan give dig fornyet styrke og velvære når du følger dig svækket.

Bør aldrig bruges ufortyndet.

Prøv også den her – Æterisk olie fra sandeltræ

10 på lager

Varenummer (SKU): 773 Kategori:

Beskrivelse

myrra

Æterisk olie myrra

Healing med myrraolie. Den kraftige, raffinerede og krydrede duft af myrra er et eksotisk pust af oldtidens Arabien. Denne olie kan bruges til at rense og opkvikke. Myrra er en uanselig, tornet bush som trives i de tørre egne omkring Det Røde hav.

Den røde harpiks som siver ud af revner og sprækker i barken. Den opsamles og destilleres og giver en kraftig ravfarvet æterisk olie. De gamle egyptere brugte den til balsamering og den var værdsat i hele Mellemøsten som en hellig ingrediens i røgelsen.

Myrra er stadig værdsat i dag for sine antiseptiske og sammentrækkende egenskaber.

Myrraolie har opkvikkende egenskaber og dens dufte kan give dig fornyet styrke og velvær, når du følger dig svækket.

Myrra i religionen – Myrra forbindes ofte med religion og bruges stadig i forbindelsen med regigiøse ceremoni den dag i dag. I Det Gamle Testamente omtaler flere tekster brugen af myrra til at renselse af kvinder. Myrra var en vigtig bestanddel af en parfume ved navn “megaleion” som de gamle grækere brugte til aromaterapi.

Æterisk olie Myrra kraftige egenskaber fremmer følelsesmæssig velvære ved brug i aromaterapi. Myrraolie kan også bruges til at berolige huden og gøre huden glat og ungdommelig at se på. Myrras sundhedsfremmende egenskaber har givet det en spændende historie, hvor det har været brugt i mange forskellige sammenhænge, blandt andet som røgelse, parfume eller i forbindelse med religiøse ceremonier.

Æteriske olier kan nydes som aromaterapi i en diffuser eller til meditation. De er også gode i et afslappende karbad eller til at smøre på huden lokalt. Læs mere om meditation her – Meditation

De er kraftfulde og skal derfor altid fortyndes. Hvis man fortynder dem med mandelolie, giver det en skøn konsistens og fornemmelse.

Myrra med sin varme, let bitre lugt anvendes den bla til healing. planten virker også seksuelt stimulerende.

Følg mig på facebook her – Facebook Pilos Sprituelle Univers

Tilmeld dig Pilo´s Spirituelle Univers

Ved tilmelding få 10% rabat til shoppen.